gunkan maki

Gunkan maki

2 szt.(48g)

Gunkan maki jest typową japońską metodą komponowania składników, które mogłyby być ciężkie do serwowania na nigiri. podstawę tego dania stanowią wysokiej jakości ryż, glony morskie, oraz świeża surowa ryba bądź kawior. Stanowią również wspaniałą dekorację.

Podziel się:

kofuku51
KAWIOR 22 zł
z latającej ryby (tobikko)
kofuku52
KAWIOR 29 zł
z łososia
kofuku53
TATAR 27zł
z tuńczyka
kofuku54
TATAR 25 zł
z łososia
kofuku57
JAJO PRZEPIÓRCZE 29 zł
w tuńczyku, tobikko
kofuku58
IKURA 36 zł
w łososiu
kofuku59
KAWIOR 36 zł
z łososia w plastrach z awokado oplecione paskiem nori
kofuku60
SEREK MASCARPONE 30 zł
na ryżu w plastrach ze świeżego ogórka, ze skórką z cytryny i szczypiorkiem
suschi
GUNKAN 36 zł
w awokado z sałatką z krewetek, kwiat lotosu

Zadzwoń i zamów przez telefon:

+48 535 20 60 60 Wrocław
+48 575 12 60 60 Katowice